Φυσικό αποσμητικό σε stick




Χειροποίητο και εντελώς φυσικό αποσμητικό σε μορφή stick.
Με βούτυρο μάνγκο, έλαιο καρύδας, μελισσοκέρι και αιθέρια έλαια Παλμαρόζα, Τεϊόδεντρο, Γκρέιπφρουτ και Λεβάντα. Με βιταμίνη Ε για επιπλέον περιποίηση. 
Πολύ αποτελέσματικό, απαλό με το δέρμα, χωρίς parabens και άλατα αλουμινίου.
Αν ψάχνετε μια αποτελεσματική αποσμητική λύση χωρίς να ανησυχείτε για το τι βάζετε στο δέρμα σας, ρωτήστε μας! 

Αιθέριο έλαιο Παλμαρόζα (Cymbopogon Martini): Πολύ ισχυρό μυκητοκτόνο και μικροβιοκτόνο, χρησιμοποιείται στην φροντίδα των ποδιών, των μαλλιών και στα αποσμητικά. 
Αιθέριο έλαιο Τεϊόδεντρο (Melaleuca alternifolia): Αιθέριο έλαιο απαλό και απολυμαντικό, γνωστό για την καταπολέμηση της ακμής. Αντιβακτηριακό, αντιμυκητιακό, παρασιτοκτόνο.
Αιθέριο έλαιο Γκρέιπφρουτ (Citrus  paradisi): Πολύ τονωτικό και αρωματικό, καταπληκτικό για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Πολύ καλό για την λιπαρή επιδερμίδα, στυπτικό και αναζωογονητικό.
Αιθέριο έλαιο  Λεβάντα η Γνήσια (Lavandula angustifolia): Έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες και είναι από τα πλέον χρησιμοποιούμενα στη βιομηχανία αρωμάτων, σαπουνιών, καλλυντικών και αποσμητικών. Από τα πιο ασφαλή αιθέρια έλαια, με επουλωτική και αντισηπτική δράση.




Σημείωση: Τα φυσικά αποσμητικά ενδέχεται να μην καλύπτουν εντελώς πολλούς από εμάς. Ο καθένας ιδρώνει με διαφορετικό τρόπο και και ο ιδρώτας που εκκρίνουμε επηρεάζεται και από την ένταση της καθημερινότητάς μας αλλά και από το θερμό κλίμα της Ελλάδας. Η κακοσμία που προκαλείται δεν μπορεί πάντα να εξαλειφθεί πλήρως χωρίς την χρήση κάποιου από τα χημικά συστατικά που περιέχουν τα αποσμητικά του εμπορίου. Αν επιλέξουμε ένα φυσικό αποσμητικό και διατηρήσουμε κατάλληλη διατροφή και τήρηση των κανόνων υγιεινής μπορούμε να έχουμε πολύ καλύτερα αποτελέσματα και επαρκή αποσμητική προστασία.

Σχόλια