Γαλάκτωμα ντεμακιγιάζ με εκχύλισμα "Πράσινο Τσάι"

make_up_removal_lotion


Ένα απαλό γαλάκτωμα καθαρισμού, ιδανικό ακόμα και για ευαίσθητες επιδερμίδες.
Αφαιρεί αποτελεσματικά αλλά και εντελώς φυσικά και απαλά το μακιγιάζ μας, χωρίς να ερεθίζει την επιδερμίδα.
Με ανθόνερο χαμομηλιού, εκχύλισμα πράσινου τσαγιού και αιθέριο έλαιο λεβάντας.

Λεβάντα (Lavandula Angustifolia/L. Officinalis/ Lavandula vera): Από τα γνωστότερα και πολυτιμότερα αιθέρια έλαια. Ιδανική για βρέφη και παιδιά, έχει χαλαρωτικές, ηρεμιστικές και αντισηπτικές ιδιότητες ενώ ανακουφίζει και περιποιείται το ερεθισμένο δέρμα. Επίσης, ενεργειακά, εξισορροπεί τα τσάκρας και εναρμονίζει την αύρα.

Εκχύλισμα πράσινου τσαγιού: Το πράσινο τσάι εμπεριέχει υψηλή συγκέντρωση σε καφεΐνη και πολυφαινόλες, πραγματικοί εξολοθρευτές των ελεύθερων ριζών. Δεν είναι τυχαία το γνωστότερο αντιοξειδωτικό! Είναι εξαιρετικό σε προϊόντα αντιγήρανσης και λόγω της στυπτικής και μαλακτικής του δράσης είναι πολύτιμο σε προϊόντα προσώπου για μεικτές και ευαίσθητες επιδερμίδες.

Ανθόνερο Ρωμαϊκό Χαμομήλι: Ηρεμιστικό, καταπραΰνει την ερυθρότητα και τους ερεθισμούς της επιδερμίδας. Δρα στυπτικά και εξισορροπητικά, καθαρίζει και τονώνει το δέρμα.

Έλαιο μακαντάμια (Macadamia Integrifolia/M. Ternifolia): Ιδιαίτερα μαλακτικό και ενυδατικό λάδι, ιδανικό στα καλλυντικά που φροντίζουν το ώριμο και ξηρό δέρμα. Επουλωτικό και καταπραϋντικό. Τονώνει τη μικροκυλοφορία. Θρέφει, προστατεύει και απαλύνει την επιδερμίδα, ξαναδίνει λάμψη και ελαστικότητα στο δέρμα, το προφυλάσσει από πρόωρη γήρανση


Σχόλια