Κρέμα σώματος "Κέδρος και Γκρέιπφρουτ" για σύσφιξη και καταπολέμηση της κυτταρίτιδας



Κρέμα σώματος για σύσφιξη και καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Με βερυκοκέλαιο, έλαιο Jojoba και αιθέρια έλαια Κέδρου, Γκρέιπφρουτ και Ευκαλύπτου. Με γερή δόση βιταμίνης Ε για μεγαλύτερη ενυδάτωση και αποτελεσματικότητα! Χωρίς χημικά, με απόλυτα φυσική αίσθηση και καμία παρενέργεια στο δέρμα.

Αιθέριο έλαιο Κέδρος Άτλαντα (Cedrus atlantica): Ισχυρό λιποδιαλυτικό, αντισηπτικό με λεμφοτονωτική δράση. Καταπολεμά την κυτταρίτιδα και την κατακράτηση υγρών στους ιστούς.

Αιθέριο έλαιο Γκρέιπφρουτ (Citrus paradisi): Με δροσερό και τονωτικό άρωμα, δρα συσφιγκτικά και βοηθά στις περιπτώσεις κυτταρίτιδας, τοπικού πάχους, κατακράτησης υγρών. Τονώνει το δέρμα και διώχνει την μυική κούραση. 

Αιθέριο έλαιο Ευκάλυπτος κιτρώδης (Eucalyptus citriodora): Χρησιμοποιείται στα προϊόντα κατά της κυτταρίτιδας για την ισχυρά αντιφλεγμονώδη δράση του και γιατί καταπραΰνει την επιδερμίδα.

Βερυκοκέλαιο (Prunus Armeniaca): Έλαιο θρεπτικό για την επιδερμίδα, τονώνει, είναι υποαλλεργικό και πλούσιο σε βιταμίνη Α.

Έλαιο Jojoba (Simmondsia Chinensis): Πολύ ενυδατικό και αντιφλεγμονώδες, απορροφάται πολύ εύκολα από το δέρμα.

Βιταμίνη Ε: Από τα ισχυρότερα αντιοξειδωτικά, προστατεύει το κολλαγόνο καθώς καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες. Προστατεύει από την ξηρότητα, κατά των ρυτίδων.


Σχόλια