Κρέμα προσώπου "Aloe Vera Gel"




Κρέμα προσώπου aloe vera gel, με αιθέριο έλαιο χαμομήλι και λεβάντας. Με ελαφριά και λεπτόρρευστη υφή, προσφέρει άμεση ανακούφιση και ευεξία στο δέρμα σας! Περιέχει τα εξής φυσικά και super περιποιητικά συστατικά: 


Aloe vera gel: Αντισηπτικό, καταπραϋντικό, περιέχει βιταμίνες Α, C και Ε.

Αιθέριο έλαιο Χαμομήλι Ρωμαϊκό (Chamaemelum nobile): Αντιφλεγμονώδες και αντιαλλεργικό, ιδανικό για την ευαίσθητη επιδερμίδα. 

Αιθέριο έλαιο Λεβάντα (Lavandula Angustifolia): Αντισηπτική, προσφέρει αναγεννητική δράση στην επιδερμίδα και βοηθά ακόμα και σε περιπτώσεις δερματικών προβλημάτων (ουλές ακμής, κνησμός, έκζεμα). Επιπλέον, έχει χαλαρωτικές και ηρεμιστικές ιδιότητες!

Ανθόνερο Λεβάντα: Διορθώνει τις μικρές ατέλειες στην επιδερμίδα. Είναι στυπτικό, τονωτικό και κατάλληλο για κάθε τύπο δέρματος. "Μαλακώνει" την επιδερμίδα και είναι αντιρυτιδικό.

Έλαιο Jojoba: Έχει παρόμοια σύσταση με το σμήγμα του δέρματος, συνεπώς απορροφάται πολύ εύκολα από αυτό. Βαθιά ενυδατικό, αντιφλεγμονώδες και κατά της ακμής. 

Βιταμίνη Ε: Από τα ισχυρότερα αντιοξειδωτικά, προστατεύει το κολλαγόνο καθώς καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες. Προστατεύει από την ξηρότητα, κατά των ρυτίδων.



Σχόλια