ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΝΕΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΣΤΗ "ΧΩΡΑ"



Το ΣαββατοΚύριακο 7 και 8 Δεκεμβρίου στα πλαίσια της Χριστουγεννιάτικης Αγοράς Νέων Δημιουργών και Παραγωγών στη Χώρα στα Λελέϊκα Υπάτης.


Το Σάββατο από τις 3 το μεσημέρι και την Κυριακή από τις 12 θα στηθούν οι πάγκοι με τις δημιουργίες ( χριστουγεννιάτικα στολίδια, χειροποίητα κοσμήματα, καλλυντικά, σαπούνια, γλυκά, διακοσμητικές κατασκευές κ. α. ) που θα εκτεθούν και τις δύο μέρες στον εξωτερικό χώρο της Χώρας…..χοντρά πουλόβερ, ζεστά βότανα, σοκολάτες , ρακόμελο, gluhwein, θα σας κρατήσουν ζεστούς μέχρι να βγει ο Αγιος Βασίλης να μοιράσει τα δώρα του στους μικρούς μπόμπιρες που θα βρίσκονται στη Χώρα στις 6 το απόγευμα του Σαββάτου.

Ο Άγιος Βασίλης θα μοιράσει δώρα σε όλα τα παιδιά. Αμέσως μετά θα ακολουθήσει εργαστήρι ζωγραφικής.

ΠΡΟΣΟΧΗ - ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΔΩΡΩΝ: Για μια ακόμη φορά η ανακύκλωση δώρων θα ξεκινήσει από την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου …όσοι διαθέτουν παιδικά παιχνίδια που δεν τα χρειάζονται ας επικοινωνήσουν με το 2231051075 και τα ξωτικά της Χώρας θα τα συσκευάσουν και θα τα μοιράσουν μαζί με τον Άγιο Βασίλη το απόγευμα του Σαββάτου στα παιδιά που θα επισκεφτούν τη Χώρα στην Χριστουγεννιάτικη Γιορτή της.

Για όλες τις παραπάνω εκδηλώσεις η είσοδος είναι ελεύθερη.

Σχόλια